Liikkeenjohdon konsultti palvelee yritystäsi vankalla ammattitaidolla

Konsultointi Kuusela Oy:ssä sinua palvelee ammattitaitoinen liikkeenjohdon konsultti eMBA, LKV Matti Kuusela. Palvelen Haminasta käsin yli 30 vuoden yrityspankkikokemuksella. Liikun mielelläni asiakkaideni luona koko Etelä-Suomen alueella.

Ota yhteyttä!

Matti Kuusela

Olen Matti Kuusela. Olen työskennellyt yli 30 vuotta pankissa yritysten kumppanina. Asiakkaan etu on ollut aina toimintani tavoitteena.

 

Olen kokenut monta talouselämän vaihetta aina 1990-luvun pankkikriisistä euron käyttöönottoon ja nykyiseen kansainväliseen pankkisääntelyyn. Yritysten toimintaympäristö on tänä aikana muuttunut valtavasti. Yritysten on pystyttävä sopeuttamaan toimintansa aina kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Olen nähnyt näinä vuosina monta menestystarinaa, mutta myös valitettavan monta epäonnistumista. Näitä kokemuksiani haluan nyt jakaa eteenpäin asiakkaideni eduksi.

 

Vaikka yhteiskunta ja toimintaympäristö, esimerkiksi korkotaso ja inflaatio, ovat muuttuneet hyvinkin paljon, tietyt talouden realiteetit pysyvät muuttumattomina. Tärkeintä on elää kulloisenkin markkinan ja kilpailutilanteen ehdoilla. Jokainen yrittäjä on asiantuntija omalla toimialallaan, mutta ei välttämättä talouden ja rahoituksen koukeroiden selvittelijänä. Ne ovat minun vahvuuteni. Omaa aikaa kannattaa käyttää siihen, mistä jokapäiväinen kassavirta syntyy. Usein ulkopuolisen silmin pystyy havaitsemaan sellaisia seikkoja, joita yrittäjä itse ei näe. Sanonta ”kauempaa näkee tarkemmin” on hyvinkin usein totta.

 

Veloitan palveluksistani asiakkailta selvittelymaksun ja mitoitan palkkioni niin, että se on edullinen suhteessa asiakkaan saamaan hyötyyn nähden.

 

Ota yhteyttä, niin autan sinua yrityksesi omistusjärjestelyissä, kiinteistöliiketoimissa sekä talouden kehittämisessä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen matti.kuusela@konsultointikuusela.fi tai soita numeroon 040 503 3470.

Erikoisalana yritysten talous

Kokemukseni avulla autan erityisesti yritysten talouden kuntoon pistämisessä. Tarjoan kaksi valmista ja silti tapauskohtaisesti räätälöitävää toimintapakettia: Taloustalkoot ja Muutoksen johtaminen. 

 

Yrityksen tilanteesta riippuen toimintapaketit tähtäävän ennen kaikkea joko yrityksen talouden kuntoon laittamiseen tai muutoksen hallittuun läpiviemiseen.

 

Lue lisää konsultointipalveluistani ja ota yhteyttä!

Yritysten konsultointi