Kiinteistöpalvelut ja yritysten investointien rahoituspalvelut

Konsultointi Kuusela Oy:ltä Haminasta saat myös kiinteistöpalvelut ja investointirahoitukseen liittyvät palvelut. Kiinteistöpalvelut kattavat toimitilakiinteistöjen myynnit, vuokraukset sekä arvonmääritykset ja investointirahoitukseen liittyvät palvelut muun muassa yrityksen rahoituksen suunnittelun. Tutustu myös yrityksen talouteen liittyvään konsultointipalveluun.

Ota yhteyttä!

Kiinteistöt ja toimitilat

Olen ollut erilaisten toimitilojen omistusjärjestelyissä mukana koko työurani. Tunnen arvonmääritysten laskentakaavat ja markkinoiden käyttäytymisen, joten pystyn tekemään erilaisten toimitilojen sekä liike- ja tuotantokiinteistöjen arvonmääritykset ammattitaitoisesti ja luotettavasti. 

 

Tuotannollisten toimitilojen ja kiinteistöjen arvonmäärityksessä on monta erilaista lähestymistapaa. Tulevaisuuden kannalta keskeisin on tuottoarvo, joka on useiden asioiden summa – eli kuinka paljon toimitila mahdollistaa kassavirtaa tulevaisuudessa. Pankit puhuvat vakuusarvosta, jossa pyritään ottamaan näitä asioita huomioon.

 

Autan asiakkaita myös toimitilojen myynnissä ja vuokrauksessakin. Lisäksi kiinteistöyhtiöiden perustaminen ja erilaiset yritysjärjestelyt kuuluvat palveluihini. 

Kysy lisätietoja

Investointien rahoitus

Yli 30 vuoden yrityspankkikokemukseni avulla pystyn neuvomaan investointien rahoitussuunnitelman laatimisessa ja sopivan rahoitustavan löytämisessä.

 

Jo ennen hankkeen teknistä suunnittelua tulisi tehdä karkea arvio sen rahoituksesta. Suunnitelmaan kuuluvat rahan lähteet, rahoituksen takaisinmaksusuunnitelma sekä rahoituksen hinta.

 

Rahan lähteet voidaan jakaa karkeasti kolmeen osaan. Näitä ovat omarahoitus, pankkirahoitus ja muu rahoitus.

Yhteystiedot