Matti Kuusela 

eMBA, LKV, yli 30 vuotta yrityspankkikokemusta

Olen Matti Kuusela. Olen työskennellyt yli 30 vuotta pankissa yritysten kumppanina. Asiakkaan etu on ollut aina toimintani tavoitteena. Olen kokenut monta talouselämän vaihetta, 1990-luvun pankkikriisistä euron käyttöönottoon ja nykyiseen kansainväliseen pankkisääntelyyn. Erilaiset ehdot ja säännöt ovat lisääntyneet tänä aikana valtavasti. Valitettavasti lähivuosina tilanne ei tule helpottumaan. Siksi päätin syksyllä 2020 siirtyä kokonaan asiakkaiden palvelukseen ja antaa kokemukseni ja ammattitaitoni suoraan yritysten ja yrittäjien käyttöön. Veloitan palveluksistani asiakkailta selvittelymaksun ja mitoitan palkkioni niin että se on edullinen suhteessa asiakkaan saamaan hyötyyn nähden. 

Jokainen yrittäjä on asiantuntija omalla toimialallaan, mutta ei välttämättä tämän päivän rahoituskuvioiden selvittelijänä. Ne ovat minun vahvuuteni. Omaa aikaa kannattaa käyttää siihen mistä elanto oikeasti tulee. Ja kannattaa esimerkiksi miettiä paljonko tuloja menetetään jos projekti viivästyy vaikkapa puoli vuotta rahoituspulmien selvittelyn vuoksi.

Ota yhteyttä, niin autan sinua yrityksesi rahoitus- ja talousasioissa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen matti.kuusela@konsultointikuusela.fi tai soita puh. 040 503 3470.